Biotechnologische en chemische technieken is een theoretisch-praktische studierichting in de dubbele finaliteit. De leerlingen ontwikkelen een wetenschappelijk-theoretische basis in chemie en biologie. Via labowerk en procestechnieken ontwikkelen ze vaardigheden van de laboratoriumassistent en de labotechnisch medewerker. In fysica en in "productiesystemen" ontwikkelen leerlingen competenties van de operator in de voedings- chemische en farmaceutische industrie.
➔
Algemene vakken | 5de jaar | 6de jaar |
---|---|---|
Godsdienst | 2 | 2 |
Aardrijkskunde | 1 | 1 |
Frans | 2 | 2 |
Engels | 2 | 2 |
Geschiedenis | 1 | 1 |
Lichamelijke opvoeding | 2 | 2 |
Nederlands | 2 | 2 |
Wiskunde | 3 | 2 |
Biotechnologische en chemische technieken | ||
Biotechnologische en chemische technieken (incl. werkplekleren) | 19 | 20 |
Totaal aantal lesuren | 34 | 34 |