Handboeken

Onze school werkt samen met de firma Iddink om de leerlingen hun boekenpakket thuis te laten bezorgen. Zij verkopen en verhuren boeken aan ruim 120.000 leerlingen in België. Ook zorgen ze voor het digitale lesmateriaal. In de zomermaanden werken bij Iddink meer dan 400 vakantiekrachten om alle boeken op tijd bij de leerling thuis te krijgen. Bij jouw (her-)inschrijving krijg je een brief van Iddink met de bestelinformatie. Hieronder geven we je graag de info uit deze brief.

Wanneer

Het is belangrijk dat je vóór vrijdag 3 juli 2020 bestelt, zodat je zeker weet dat je je schoolboeken voor de start van het schooljaar in huis hebt.

Hoe

Surf naar www.iddink.be/bestellen en maak hier een persoonlijk account aan. Je gebruikt hiervoor je eigen gegevens en enkel waar het gevraagd wordt de gegevens van je ouder(s)/verzorger(s). Tip: kies inloggegevens die je makkelijk kan onthouden omdat deze toegang geven tot je digitale lesmateriaal (digitale boekentas).

Een mini-handleiding in het pdf bestandsformaat vind je hier: - Bestellen boeken -

Werkwijze bestellen boeken iddink

Schoolcode

Tijdens het bestellen vraagt Iddink naar je schoolcode. Deze staat op de brief van IDDINK en wordt elk schooljaar aangepast. Is de boekenlijst nog niet beschikbaar? Laat dan je e-mailadres achter, je ontvangt van Iddink een e-mail zodra je kunt bestellen.

Akkoord

Tijdens het bestellen zal ook om akkoord van je ouder(s)/verzorger(s) worden gevraagd. Zorg dus dat ze in de buurt zijn als je bestelt, dan is het zo geregeld.

Levering

Als je vóór vrijdag 2 juli 2021 bestelt, levert Iddink je bestelling in de periode van zaterdag 17 juli t/m donderdag 26 augustus 2021. Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een e-mail over de status van je bestelling.

Op vakantie

Je pakket wordt thuisbezorgd. Ben je niet thuis? Geen probleem. Je ontvangt een kaartje in de brievenbus met aanwijzingen waar je je pakket kunt ophalen.

Meer weten

Heb je een vraag, kijk dan op www.iddink.be/contact. Hier heeft Iddink heel veel vragen en antwoorden staan en vind je ook de verschillende contactopties mocht je er niet uitkomen. In geval van nood, kan je natuurlijk ook nog de school contacteren.

Extra pakketten voor het 1ste jaar

Voor het 1ste leerjaar is er ook telkens een aanvullend schoolpakket. Dit pakket wordt bij het begin van het schooljaar aan de leerlingen bezorgd en komt via op de schoolrekening.

  • Schoolpakket 1ste leerjaar A-stroom
  • Schoolpakket 1ste leerjaar B-stroom